Egen fototapet


[ad name=”photowall-egenbild”]

När du vill ha en personliga touch i ditt hem kan du låta få dina egna bilder framkallade på fototapet. Det är ett utmärkt sätt att få en personliga inredning i hemmet, som dessutom är helt unik och originell. Det kan göra underverk i ditt hem. Tapeter i allmänhet är dessutom det enklaste och billigaste sättet att få ett ansiktslyft i hemmet.

Du beställer fototapeten i precis den storlek du behöver, inget onödigt spill och onödiga kostnader uppstår eftersom du får en måttanpassad fototapet precis efter din vägg.

En fondvägg passar utmärkt för en egen fototapet, du får du ett eget utseende vilket brukar räcka bra för en vägg. Det kan lätt bli för mycket om du tapetserar alla fyra väggar i ett rum med fototapeter från egna bilder och fotografier. Lagom är bäst är ett litet tjatigt ordspråk men väldigt bra att komma ihåg när det handlar om heminredning.

Viktigt att tänka på när det gäller bilder är att tänka på fotokvaliteten. Bilderna ska vara tagna med en bra kamera som har tillräcklig upplösning för att bilderna ska kunna förstoras på vägg, annars kan motivet på fototapeten bli lite suddig och pixlig. Behöver fotot redigeras ska det göras innan, det flesta leverantörer erbjuder redigeringshjälp för att bilden ska ha tillräcklig kvalitet för att kunna framkallas på fototapet.

Först väljer du ut en passande leverantör för fototapeter. Skall du beställa en specialanpassad fototapet får du alltid prisuppgift i förväg. Du laddar upp det fotografi eller den bild du vill ha som egen fototapet på leverantörens beställningssida. Filformat för bilden brukar inte spela någon roll, de flesta vanliga format fungerar. Har du inte möjlighet att ladda upp fotot kan du också posta en cd-skiva med fotografiet eller negativet i ett kuvert, dock brukar det vara förknippat med en liten extrakostnad. Därefter granskas din bild och eventuell redigering görs som du får godkänna. Vill du ha en speciell effekt och stil på fototapeten kan det också ordnas, du kan få anpassade bildarbeten för en liten extrakostnad. Först behöver du dock godkänna korrekturen innan beställningen görs och fototapeten tillverkas.

Lämna ett svar