Perfectwall.se


Letar du efter högupplösta fototapeter? Hos Perfectwall hittar du prisvärda non-woven fototapeter av högsta kvalitet som kan förändra ditt rum i ett kick. Perfectwall har ett brett sortiment av fantastiska fototapeter som sträcker sig från lekfulla barntapeter, vackra naturmotiv till kända stadssiluetter. Hos oss kommer du garanterat att kunna hitta en fototapet som passar dig. Vi har även dekorativa dörrtapeter som låter dig förändra din dörr samt fantastiska posters till fina priser. Hos Perfectwall ingår tapetlim samt fri frakt med snabba leveranser.

Billiga fototapeter online

Ge liv åt dina väggar med dekorativa fototapeter. En fondvägg är ett fint sätt att sätta ton i ditt rum. Våra fototapeter passar lika fint i hemmet som på kontoret eller i butiken. De är allsidiga och otroligt smidiga. Vi köper våra fototapeter från Tyskland i stora kvantiteter. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder de mest prisvärda fototapeterna på nätet. Våra fototapeter är av högsta kvalitet med knivskarpt tryck och rik färgåtergivning. Perfectwall har som mål att bli störst i Norden och vi uppdaterar ständigt vårt sortiment med nya fina motiv.

Vad är non-woven fototapeter?

Slitstarka, uv-resistenta, vattenavvisande och reptåliga – non-woven fototapeter är som tagna från framtiden! De är även otroligt lätta att montera. Med hjälp av Perfectwall så kan du förändra ditt rum i ett kick. Det medföljande tapetlimmet är lätt att blanda ihop och appliceras direkt på väggen. Därefter sätts de numrerade tapetvåderna upp kant i kant. Resultatet är enastående och du kommer förvånas över hur enkelt det är.

100% nöjd kund garanti

En fototapet kan förändra hela ditt hem! Spana in vårt sortiment av non-woven fototapeter och låt dina väggar komma till liv. Vår kunniga och hjälpsamma kundservice står redo att besvara frågor angående montering, val av fototapeter, eller annat. Vi vill att alla våra kunder ska vara 101% nöjda med sin köpupplevelse hos oss. Därför erbjuder vi en nöjdhetsgaranti med 14 dagars öppet köp för att försäkra oss att du som kund är nöjd.