Photowall


Photowall är en populär e-butik för såväl fototapeter som canvastavlor. Att man erbjuder fri frakt, att tapetlim alltid ingår och att man levererar varje dag är några saker som bidrar till populariteten. Att utbudet av mycket vackra och spännande fototapeter är mycket stort är självklart en annan konkurrensfördel. Photowall är certifierad av branschorganisationen Trygg E-handel, så du kan vara säker på att göra trygga och säkra köp hos Photowall.

Flera tusen fototapeter

Photowall har över tre tusen fototapeter i sitt sortiment. Det är nästan så att utbudet kan vara lite överväldigande. Som tur är finns smarta sorteringsfunktioner så att du enkelt kan hitta rätt. Du kan till exempel sortera fototapeterna efter kategori, designer och karaktär. Den sistnämnda funktionen är utmärkt att använda om du till exempel är ute efter en fototapet med motiv från TV, film eller populärkultur. Självklart kan du även göra en vanlig sökning på nyckelord.

Om du har ett eget foto eller en illustration som du gärna vill trycka som fototapet, kan Photowall stå till tjänst med detta. Du laddar upp ditt alster direkt på hemsidan. Att få en prisförfrågan är helt gratis. Du betalar först när du har beställt en fototapet med ditt eget motiv.

Enkelt att handla

När du har valt ut en fototapet som du vill beställa kan du först se hur tapeten kommer att se ut i Photowalls digitala showroom. Här finns tio virtuella rum så du kan få en bra bild av hur tapeten kommer att se ut hemma hos dig. Sedan väljer du önskade mått, gör eventuell beskärning samt väljer material. Du väljer mellan vanlig fototapet (som du limmar själv) eller självhäftande fototapet. Oavsett vilken variant du väljer kommer våderna levererade i en bredd på 45 cm. Därefter är det bara att slutföra köpet och invänta leveransen av din nya fototapet.