Scandiwall


Scandiwall är en premiumleverantör av fototapeter och tapeter med konstnärliga motiv. Fokus är på natur, kultur och design, och kvaliteten både på väven och trycket i sig är högsta möjliga. Scandiwalls kollektioner av fototapeter finns inte bara tillgängliga för privatpersoner. Det är även större företag och organisationer som använder sig av produkter från Scandiwall.

Fokus hos Scandiwall är vad man kallar ”skandinavisk bild” och i de kollektioner av fototapeter som ryms inom detta begrepp finner du bland annat sköna naturbilder från alla hörn av landet, bilder av stadsmiljöer, tapeter med mönster för fondväggar, med mera. Emellertid erbjuder Scandiwall också klassiska motiv från semesterorter och populära destinationer runt om i världen. Givetvis kan Scandiwall även erbjuda skräddarsydda fototapeter utifrån motiv som du själv laddar upp.

Non-woven kvalitet

Alla fototapeter i sortimentet hos Scandiwall är av typen non-woven. Det är ett oorganiskt material med en mycket beständig kvalitet. Till exempel kan materialet varken svälla eller krympa, vilket ger en mycket lång hållbarhet. Tapeterna kan limmas fast direkt på väggen och några skarvar behöver det inte bli eftersom tapetremsorna kan fogas kant i kant.

Så här beställer du fototapeter hos Scandiwall

Det första du ska bestämma dig för är om du vill beställa en fototapet från någon av Scandiwalls kollektioner eller om du vill skräddarsy en egen fototapet. Om du väljer det förstnämnda alternativet är det i princip bara att välja storlek, betala och sedan invänta leverans.

För skräddarsydda fototapeter följer du två enkla steg.
1. Ladda upp en egen bild under rubriken ”Eget motiv” på beställningssidan. Se till att bilden har en tillräcklig kvalitet (1 pixel per 1 mm rekommenderas).
2. Ange din väggstorlek och passa in motivet på denna genom att flytta runt bilden och eventuellt beskära den.

Därefter är det bara att lägga beställningen och invänta leverans. I postpaketet hittar du en uppsättningsanvisning som visar hur du går tillväga för att montera tapeten.