Mr Perswall


Mr Perswall är tapetshopen på nätet som går den extra milen för att göra sina kunder nöjda. Det märks inte minst på alla de goda omdömen som finns att beskåda på hemsidan. På Mr Perswall kan du hitta mängder av olika fondtapeter i olika kategorier. Du kan även göra egna ändringar i tapeternas utseende, eller helt enkelt ladda upp en egen bild att använda som motiv för din fototapet.

9 kategorier

Du hittar hundratals fototapeter på Mr Perswall. Det enklaste sättet att hitta rätt är att använda någon av kategorierna för att sedan botanisera lite djupare i sortimentet. Kategorierna är Barn, City, Färggrant, Foto, Maskulint, Mönster, Natur, Romantiskt och Svartvit.

Om du vill göra en helt egen fototapet kan du antingen ladda upp en egen bild. Du kan faktiskt även skicka in ett vanligt fotografi till Mr Perswall. Den kunniga personalen gör då ett digitalt original av fotot.

När du har valt en tapet du tycker extra bra om, så får du först och främst all information du behöver om storlek och pris. Sedan kan du gå vidare för att skräddarsy din tapet. Du kan skala din tapet, både manuellt och automatiskt, rotera och spegelvända den samt välja att tapeten ska tryckas i gråskala. När du är nöjd är det bara att lägga till tapeten i varukorgen och gå vidare till kassan.

Easyup-tapeter

På Mr Perswall är alla tapeter så kallade easyup-tapeter. Med en sådan tapet behöver du inte använda vanligt tapetklister. I stället limmar du direkt på väggen. Sedan fäster du enkelt våden eller våderna på väggen. Till skillnad från vanliga tapeter är easyup-tapeterna även mer lätthanterliga. Våderna innehåller nämligen textilfibrer som ger en bättre stadga, samtidigt som risken för veck och liknande skador minimeras. Textilfibrerna har även den extra funktionen att de släpper igenom luft. Om det skulle uppstå någon fuktfläck på tapeten vid appliceringen försvinner den när tapeten har torkat.