Fototapeter.se – galleri med fototapeter


Välkommen till fototapeter.se, en sida fylld med fototapeter av alla möjliga slag som finns att köpa på marknaden. Bläddra i onlinegalleriet fyllt av produkter, kanske hittar du en passande fototapet direkt!

Billiga Fototapeter på nätet

Här på fototapeter.se samlar vi fototapeter från olika leverantörer och sammanställer dem i sorterbara listor för dig som letar efter fototapeter. Är du på jakt efter billiga fototapeter har vi såklart även en speciell avdelning för det, det är alla fototapeter som vi bedömer har ett riktigt bra pris i sin respektive kategori.

Du hittar först och främst fototapeter som ligger under normalpriset för vanliga fototapeter. Det är även här du blir uppmärksammad på specialkampanjer och erbjudanden där fototapeter tillfälligt reas ut eller om någon utgående tapetmodell har fått ett rabatterat pris. Det kan även handla om nya fototapeter med annonskampanjer som bjuder på ett nedsatt introduktionspris, allt för att få en bra start på försäljningen vilket du kan dra fördel av.

Priset på fototapeter avgörs av hur mycket priset är per kvadratmeter. Totalpriset för fototapeten räknas ut genom att multiplicera arean med kvadratmeterpriset. Arean är storleken på den yta som fototapeten ska täcka, och räknas ut genom att multiplicera längden och höjden på väggen som skall tapetseras.

De billigare fototapeterna brukar ha ett enklare motiv. Generellt kan man säga att storleken på trycket samt mängden färger i trycket avgör priset på fototapeter. Ju mer komplicerat ett tryck är, desto dyrare blir det i allmänhet. Är du uter efter en billig fototapet väljer du ett enklare motiv i få färger, då blir produktionskostnaden lägre.

Väljer du att framkalla din egen bild på fototapet blir det lite dyrare, men det är ändå förvånansvärt billigt med tanke på att du får din egen bild på tapeten. Prisökningen för egen fototapet beror på att leverantören som producerar fototapeten först manuellt måste granska fotografiet för att avgöra om kvaliteten är tillräckligt bra eller om viss fotoredigering behöver göras för ett bra resultat.

Bläddra bland fototapeterna

För att göra det enklare att navigera har vi delat upp fototapeterna och sorterat dem i olika kategorier. Letar du efter roliga fototaper till barn ska du kolla på sidan barntapeter. Kanske vill du se mer av fototapeterna från en speciell tillverkare? Eller varför inte skapa en fototapet från egen bild, du behöver bara skicka in din bild.

[ad name=”yourad”]

På inredningsfronten finns det inget som är hetare än fototapeter. Fondväggar tillhör det tidiga 2000-talet. Bårder tillhör 1990-talet och de blommiga tapeterna i gult och brunt ska vi inte ens tala om. I dag behöver man inte godta standardlösningar eller inreda precis som grannen. Med en fototapet kan man skapa helt unika rum.

En fototapet är en tapet som har ett stort fototryck som täcker hela tapeten. Det är alltså inte fråga om våder med små fotografier. Med en fototapet kan man ta ett favoritfoto och helt enkelt tapetsera en hel vägg med detta. Kanske vill man ha kvar känslan från sommaren hela året om? Då kan man till exempel tapetsera en vägg med en bild från sommarhuset eller semesterresan utomlands. Det gäller bara att man har tagit fotot med en hög upplösning. Annars finns risken att tapetens motiv blir grynigt.

Många leverantörer av fototapeter erbjuder också färdiga motiv. Några av de mest populära motiven är bilder på landskap och siluetter av städer. Det finns även mängder av motiv för barn att välja mellan. Det är nog inget barn som tackar nej till att ha ett vackert, lekfullt motiv på en vägg i sitt rum. Med fototapeter kan man alltså ge liv till ett rum och göra det mer individuellt.

Det är mycket enkelt att montera en fototapet. Det gäller bara att hålla koll på i vilken ordning våderna ska sättas upp! I övrigt monterar man en fototapet precis som en vanlig tapet. Man ska tänka på att väggen ska vara helt jämn. Om det finns ojämnheter gäller det att spackla igen dessa. Sedan använder man tapetklister vid uppsättningen, precis som vanligt.

Materialet i en fototapet är slitstarkt och har ett skydd mot solens UV-strålar. Man behöver alltså inte vara orolig för att tapeten ska blekas om den sätts upp i ett rum som tar emot mycket sol. Tapeten är även underhållsfri. Behöver man torka av tapeten använder man bara en lätt fuktig trasa.

Lämna ett svar