Stars on Walls


Stars on Walls är en e-butik som har specialiserat sig på att ta fram fototapeter med sporttema. De fototapeter som innehåller varumärken för vissa idrottslag eller idrottsstjärnor är licensierade som officiella produkter. Hos Stars on Walls får du alltid fri frakt. Efter att du har lagt din beställning har du din fototapet i handen på bara någon dag.

Vilket lag håller du på?

I Stars on Walls sortiment av licensierade fototapeter hittar du många vackra motiv. Du har fyra kategorier att välja mellan, nämligen Ishockey, Fotboll, Basket och Lifestyle. I kategorin Ishockey hittar du fototapeter för ett antal av de mest kända ishockeylagen i landet, bland annat Djurgården, Färjestad och Frölunda. För vart och ett av lagen kan du välja mellan ett tiotal olika motiv. I kategorin fotboll finner du fototapeter för såväl allsvenska lag som lag i engelska Premier League. Om du älskar Arsenal, varför inte tapetsera en vägg i hobbyrummet med ett motiv från ett fullsatt Emirates?

Om du inte hittar ett motiv du är helt nöjd med kan du självklart ladda upp en bild med ett eget motiv för din fototapet. När du har laddat upp din bild ska du anpassa motivet efter storleken på den vägg du vill tapetsera. Du beskär och/eller flyttar motivet efter behov. För varje ändring du gör ser du direkt om priset ändras. När du är nöjd med utformningen behöver du bara lägga din vara i varukorgen och sedan checka ut.

Självhäftande eller non-woven fototapet

Hos Stars on Walls har du möjlighet att välja mellan standardtapeten non-woven, som du limmar upp på väggen, och självhäftande fototapeter. En skillnad mellan de två varianterna av tapeter är att non-woven är något tjockare. En annan är att den självhäftande tapeten enkelt kan tas ner utan att lämna några spår. Beställer du non-woven får du självklart med lim för tapetseringen.