Tapetshopen


Tapetshopen är en av de nätbutiker för tapeter som har funnits längst. Idag säljer Tapetshopen såväl vanliga tapeter som fototapeter och wallstickers. Alla tapeter finns i lager för snabb leverans. Tapetshopen erbjuder en trygg och säker e-handel och har fått flera utmärkelser. Med en bra kundservice och många betalningsalternativ är det enkelt att handla hos Tapetshopen.

Fototapeter i papper och easy-up

[ad name=”Google Adsense 336×280″]

Tapetshopen erbjuder ett stort antal fototapeter i papper från leverantören Komar. Här hittar du allt från tapeter med blommotiv eller motiv från tropiska miljöer till tapeter med silhuetter över städer. Du kan även hitta ett antal mer neutrala fototapeter med motton. Alla tapeter i papper finns i ett antal färdiga mått för att passa olika väggar. Du kan även välja fototapeter som är måttskurna för att passa innerdörrar. Om du klickar på en fototapet får du upp bra information om tapeten samt uppsättningsanvisningar. Dessa fototapeter i papper fäster du på väggen precis som en vanlig tapet. Du använder vanligt tapetklister.

Tapetshopen har även ett sortiment av kollektioner från leverantören Mr Perswall. Här finns bland annat en barnkollektion, tapeter med resemotiv och tapeter med färggranna och spännande mönster inspirerade av naturen. Dessa tapeter är easy-up format, vilket innebär att du applicerar lim på väggen för att sedan passa in våderna kant i kant på väggen.

Om du hellre ser ett alldeles eget motiv på väggen där hemma kan du beställa en fototapet utifrån ett fotografi eller en illustration. Det första du ska göra är att skicka in motivet, via e-post eller på en CD-skiva. Du kan även skicka fysiska original för inskanning. En viss kostnad kan då tillkomma. Du får sedan ett digitalt original hemskickat, givetvis helt utan kostnad. När du har gett ditt godkännande till originalet så påbörjar Tapetshopen arbetet med att överföra motivet till en fototapet. När du beställer fototapeter med egna motiv trycks de alltid på materialet easy-up/non-woven.