Billiga fototapeter

[ad name=”Google Adsense 336×280″]

Här på fototapeter.se samlar vi fototapeter från olika leverantörer och sammanställer dem i sorterbara listor för dig som letar efter fototapeter. Är du på jakt efter billiga fototapeter har vi såklart även en speciell avdelning för det, det är alla fototapeter som vi bedömer har ett riktigt bra pris i sin respektive kategori.

Du hittar först och främst fototapeter som ligger under normalpriset för vanliga fototapeter. Det är även här du blir uppmärksammad på specialkampanjer och erbjudanden där fototapeter tillfälligt reas ut eller om någon utgående tapetmodell har fått ett rabatterat pris. Det kan även handla om nya fototapeter med annonskampanjer som bjuder på ett nedsatt introduktionspris, allt för att få en bra start på försäljningen vilket du kan dra fördel av.

Priset på fototapeter avgörs av hur mycket priset är per kvadratmeter. Totalpriset för fototapeten räknas ut genom att multiplicera arean med kvadratmeterpriset. Arean är storleken på den yta som fototapeten ska täcka, och räknas ut genom att multiplicera längden och höjden på väggen som skall tapetseras.

De billigare fototapeterna brukar ha ett enklare motiv. Generellt kan man säga att storleken på trycket samt mängden färger i trycket avgör priset på fototapeter. Ju mer komplicerat ett tryck är, desto dyrare blir det i allmänhet. Är du uter efter en billig fototapet väljer du ett enklare motiv i få färger, då blir produktionskostnaden lägre.

Väljer du att framkalla din egen bild på fototapet blir det lite dyrare, men det är ändå förvånansvärt billigt med tanke på att du får din egen bild på tapeten. Prisökningen för egen fototapet beror på att leverantören som producerar fototapeten först manuellt måste granska fotografiet för att avgöra om kvaliteten är tillräckligt bra eller om viss fotoredigering behöver göras för ett bra resultat.

Kommentera